Documentmanagement

Een digitaal Document Management Systeem (DMS) is een containerbegrip voor elke vorm van digitaal documentbeheer. Documentbeheer is het proces binnen een organisatie waarmee je zinvol, bruikbaar en veilig omgaat met informatie. Waar die informatie zich ook bevindt. Van mailboxen tot fysieke archieven. Alles is dusdanig met elkaar verbonden dat je sneller de gewenste informatie hebt.

Deze verbindingen zijn digitaal en zorgen ervoor dat je de volgende stap in kennisdeling kunt zetten. Makkelijker en veiliger documentatie gebruiken, delen en archiveren zijn enkele voordelen die je gaat ervaren.

Wat een DMS doet

Een DMS past precies in de processen zoals de organisatie die heeft ingericht en helpt daardoor medewerkers om sneller, veiliger en efficiënter te werken. Bijvoorbeeld door op de juiste momenten een melding te geven dat een document vernietigd dient te worden, of door medewerkers te faciliteren om samen te werken aan documenten – zelfs gelijktijdig in hetzelfde document. Ook zorgt het ervoor dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste documenten. Heel makkelijk vanaf ieder device, elke locatie en zelfs vanuit elke gekoppelde applicatie.

docuware

Kant-en-klare modules

In samenwerking met partner DocuWare heeft KNNS op basis van jarenlange ervaring met documentmanagement een aantal kant-en-klare modules ontwikkeld die in no-time zijn geïmplementeerd. Het gaat hierbij om modules voor onder andere de volgende processen en/of afdelingen:

  • Centrale opslag (opbouw dossier)
  • Contractmanagement
  • HRM
  • Kwaliteitsmanagement / ISO compliancy

Ontdek documentmanagement

Ik help je graag verder

0885667000