Zoveel mensen, zoveel wensen. Een bekende uitspraak. Het is dan best gek dat hier vaak geen rekening mee wordt gehouden bij de ICT-werkplek. Vroeger lag gemak hier deels aan ten grondslag. Iedereen kreeg dezelfde computer of laptop om het beheersbaar te houden.

Kijk ook maar eens om je heen… De controller zorgt ervoor dat de balans klopt en er geen stuiver teveel wordt uitgegeven. Verderop zit een accountmanager een presentatie uit te werken voor jullie allerbelangrijkste klant. Twee totaal verschillende functies en van daaruit ook andere behoeftes. Én toch werken ze met dezelfde hardware.

Het ideale apparaat voor de functie

Dat hoeft niet meer! Gelukkig kunnen de computers nu afgestemd worden op de behoeftes en wensen van iedere medewerker. Ze krijgen het device dat bij ze past én wat ze willen. Dit leidt er onder andere toe dat ze productiever zijn en het werk beter en efficiënter kunnen doen.

Nu kun je devices als dienst nemen. In de vorm van een abonnement; ook wel as a service genoemd. Op deze manier kies je een device dat de gebruiker het liefst heeft. Laat die accountmanager met een mooi vormgegeven device werken. Dit oogt ook beter wanneer hij klantbezoeken aflegt. Dan matcht het apparaat met het prachtige pak dat hij draagt.

Bijkomende voordelen van een as a service constructie is dat het beheer bij KNNS blijft. Wij zorgen ervoor dat de security op orde is en het licentiebeheer is geregeld. Op die manier werk je altijd op een betrouwbaar apparaat in een veilige omgeving.

Wij begrijpen heel goed dat het lastig is om te bepalen welke device(s) het meest geschikt zijn. Zelf schrikken we soms ook wel eens van de immense keuzemogelijkheden. Om die reden hebben we een scan ontwikkeld.

Vraag de quickscan aan

En krijg grip op je devices Quickscan aanvragen