Device

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een bekende uitspraak. Het is dan best gek dat hier vaak geen rekening mee wordt gehouden bij de ICT-werkplek. Vroeger lag gemak hier deels aan ten grondslag. Iedereen kreeg dezelfde computer of laptop om het beheersbaar te houden.

Kijk ook maar eens om je heen… De controller zorgt ervoor dat de balans klopt en er geen stuiver teveel wordt uitgegeven, terwijl verderop een accountmanager een presentatie zit uit te werken voor jullie allerbelangrijkste klant. Twee totaal verschillende functies en van daaruit ook andere behoeftes. Én toch werken ze vaak met dezelfde hardware!

Het ideale apparaat voor de functie

Dat hoeft niet meer! Gelukkig kunnen de computers nu afgestemd worden op de behoeftes en wensen van iedere medewerker. Ze krijgen het device dat bij ze past én wat ze willen. Dit leidt er onder andere toe dat ze productiever zijn en het werk beter en efficiënter kunnen uitvoeren.

Nu kun je devices als dienst afnemen. In de vorm van een abonnement; ook wel as a service genoemd. Op deze manier kies je een device die de gebruiker het liefst gebruikt.

Bijkomende voordelen van een as a service constructie is dat het beheer bij KNNS blijft. Wij zorgen ervoor dat de security op orde is en het licentiebeheer is geregeld. Op die manier werk je altijd op een betrouwbaar apparaat in een veilige omgeving.

Wij begrijpen heel goed dat het lastig is om te bepalen welke device(s) het meest geschikt is/ zijn. Zelf schrikken we soms ook wel eens van de immense keuzemogelijkheden. Om die reden hebben we een scan ontwikkeld waarbij je achterhaalt hoe goed de security bij jouw organisatie is geregeld.

Wil je meer weten?

Neem contact op of vraag de scan aan