• processen, informatie, communicatie
  • Procesoptimalisatie
  • Business intelligence
  • telefonie en communicatie
 • Cloud werkplek, netwerk, printers
  • Cloud werkplek
  • Kantoorprinters
  • Grootformaat en digitale drukpersen
 • Managed services en supplies
  • Managed Services
  • computer en kantoorbenodigdheden

processen, informatie, communicatie

De basis van ICT is de optimalisatie van uw bedrijfsproces. Daarbij ligt de focus op verbetermogelijkheden van uw informatie, communicatie en werkstomen. Met onze suite van oplossingen zorgen we dat u compleet inzicht en controle heeft over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Cloud werkplek, netwerk, printers

U wilt controle over uw ICT infrastructuur en alle bijbehorende  apparatuur en hardware. Onze visie is dat uw ICT infrastructuur alles omvat zoals netwerk, werkplek, printers en devices zoals tablets en telefoon en smartphones. Op al deze gebieden leveren onze experts u de beste oplossing. Bij KNNS heeft u echt alles onder één dak.

Lees meer

Managed services en supplies

Het beheer van uw ICT omgeving en uw bedrijfsprocessen verreist steeds meer specialistische kennis. Het is niet meer wenselijk of mogelijk om al die kennis zelf in huis te hebben. Daarom brengt u deze kennis onder bij KNNS. Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven werken.

Lees meer

Procesoptimalisatie

Automatiseer uw (sub)processen en maak handmatige handelingen overbodig.
Document management en taak-automatisering gecombineerd met Business Intelligence zorgt voor complete controle en inzicht over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Business intelligence

Verander data in krachtige verhalen die u helpen om inzichten te delen en samenwerking te verbeteren

U kunt al uw data op interactieve wijze verkennen. Er zijn geen grenzen, waardoor u inzichten kunt creëren die u niet eerder voor mogelijk hield. U heeft vragen, uw data bevat de antwoorden, onze dashboards maken van uw data visueel en relevant.

Lees meer

telefonie en communicatie

Vast en mobiel volledig geïntegreerd vanuit de cloud, geen centrale. Uitgebreide functionaliteiten zoals videovergaderen, conferencecalls en uw voicemails in uw mailbox. Met onze vervangservice zit u nooit zonder mobiel. Makkelijker bellen bestaat niet.

Lees meer

Cloud werkplek

ICT is bedoeld om werken makkelijker te maken. Uw systeem volledig ingericht én onderhouden op uw private cloud in ons datacenter, of op een centrale server bij u op locatie. De – vaste en mobiele – werkstations hoeven slechts op dit systeem aangesloten te worden. Een internetverbinding is voldoende.

Lees meer

Kantoorprinters

KNNS biedt een volledig assortiment van printapparatuur voor uw kantooromgeving. We bekijken hoe u kunt besparen op uw printkosten en hoe de printers kunnen bijdragen aan de verbetering van uw werkprocessen.  Maak ook gebruik van onze documentscan, wij brengen alle kosten van uw gehele documentstroom in kaart en ziet u hoe aanzienlijke besparingen en kwaliteits verbeteringen te behalen zijn.

Lees meer

Grootformaat en digitale drukpersen

KNNS heeft een gespecialiseerd team op het gebied van grootformaat plotters, grafische printers en digitale drukpersen.

Printers waarbij aan het resultaat hoge eisen worden gesteld koopt u niet zomaar. KNNS heeft kennis zowel voor advisering en aanschaf, maar ook op technisch gebied. Onze eigen technische service zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goed draaiende machine en u heeft een korte lijn met onze eigen specialisten.

Lees meer

Managed Services

Met onze eigen service bent u verzekerd van continuïteit. Problemen worden vaak opgelost voordat ze optreden. Op afstand bewaken we uw netwerk, devices en printers, 24 uur per dag.

Lees meer

computer en kantoorbenodigdheden

KNNS biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn: kantoorbenodigdheden, facilitaire en kantinebenodigdheden, cartridges en alles voor de digitale werkplek van laptop, tablet tot muis.

Wij zorgen ervoor dat u tijd, geld en inspanning bespaart, dan kunt u bezig zijn met uw business. Al bijna 30 jaar staan wij onze klanten persoonlijk te woord met ons advies. 
 

Bekijk onze webshop en vraag een account aan.

Lees meer

ICT is bedoeld om werken makkelijker te maken. Uw systeem volledig ingericht én onderhouden op uw private cloud in ons datacenter, of op een centrale server op uw locatie. De – vaste en mobiele – werkstations hoeven slechts op dit systeem aangesloten te worden.
 

KNNS maakt kosten beheersbaar

Uw ICT-omgeving is altijd beschikbaar en up-to-date, terwijl de specialisten van KNNS zorgen voor onderhoud en updates. U hoeft geen grote investering vooraf te doen; u betaalt slechts wat u gebruikt: een vast bedrag per medewerker per maand. Hier leest u waarom en hoe de ICT kosten beheersbaar zijn.
 

Support

KNNS kan uw onderhoud, systeembeheer en updates voor u uit handen nemen. U kunt bij ons rekenen op 5x10 uur service op werkdagen of 24x7. Lees meer over onze support diensten.
 

Private cloud

KNNS heeft een eigen private cloud. Dus u weet waar uw data zich bevindt, op uw eigen afgeschermd deel van de KNNS private cloud. Lees meer over onze private cloud.
 

Hybrid, uw eigen systeem in combinatie met cloud diensten

Hybrid betekent overzichtelijke ICT op een centrale server bij u op locatie met aanvullende cloud services. De kostenefficiënte ICT-oplossing voor organisaties tot ca. 50 medewerkers, die altijd up-to-date is. Dat alles voor een vast bedrag per maand. Uw medewerkers werken met Office 365 en beschikken over een ruime eigen mailbox. Alle medewerkers werken samen in dezelfde virtuele omgeving op hun bestaande desktop.

Het volledige systeem wordt gemonitord om storingen en updates vóór te zijn. U kunt alle bedrijfsapplicaties op het systeem draaien. Ook uw back-up is geregeld, zowel op uw systeem als een cloud dienst.

De primaire investering kan worden omgezet naar een maandbedrag, aangevuld met maandelijkse afname van licenties en beheer en support. Zo krijgt u een budgetteerbare ICT omgeving en u blijft eigenaar.
 

Projectverantwoordelijkheid en totale transparantie

De implementatie van en de migratie naar een nieuwe omgeving dient zonder verstoringen en binnen het gestelde budget te gebeuren. Naast een juiste keuze van omgeving en applicatielandschap is de transparantie en de uiteindelijke implementatie en migratie van groot belang voor een hoge mate van gebruikerstevredenheid.
Bekijk onze video over de KNNS aanpak van een ICT traject.

 

 

Meer weten?

* verplichte velden