Audiovisuele middelen

Audiovisuele middelen zetten we dagelijks in om informatie beter over te brengen. Een beeld zegt nou eenmaal meer dan duizend woorden. Om die reden zijn communicatie-uitingen steeds visueler geworden. Voor de moderne werkplek gaat dit ook op. Een behoefte aan het consumeren of zenden van informatie blijft. Om hier via audiovisuele middelen invulling aan te geven heeft KNNS vier oplossingen.

Videoconferencing

Skype for business of slimme beeldschermen in vergaderruimtes. Keuzes genoeg om met anderen te vergaderen en samen te werken zonder elkaar fysiek op te zoeken. Met steeds betere videoconferencing oplossingen kun je net zo goed samenwerken als bij de traditionele fysieke vergadering. Zo ben je productiever en tegelijk ook milieubewuster bezig omdat er niet wordt gereisd.

Narrowcasting

Steeds vaker zie je dat erin openbare ruimten beeldschermen hangen waar zaken worden gedeeld als het weer, file-informatie, nieuws en eventuele organisatieberichten als openingstijden. Deze vorm van communicatie heet narrowcasting.

Hierbij stuur je via een online portaal de schermen aan en bepaal je wat daar wordt getoond. Zo kun je variëren tussen wat er in de openbare ruimte en wat er op de werkvloer wordt uitgezonden.

narrowcasting

Interactieve touchscreens

Vergaderingen kunnen een stuk interactiever en energieker. Wil je dat faciliteren? Dan moet je meer bieden dan een tafel met stoelen en een ‘normaal’ beeldscherm. Ga voor een touchscreen! Dat maakt de presentatie levendiger en speelser. Een bijkomend voordeel is dat wanneer mensen er daadwerkelijk actief mee bezig zijn, ook meer betrokken raken.

Het pluspunt van een groot audiovisueel touchscreen is dat je op bijna magische wijze speelt met teksten, afbeeldingen en grafieken. Ook kun je blanco beginnen en het gebruiken als een digitaal whiteboard. Het grote voordeel is dat wat je erop maakt snel en eenvoudig naar jezelf kunt mailen.

Meetingroom solutions

Het gehannes met HDMI-kabels die van de laptops naar de tv lopen tijdens een vergadering is niet erg handig. Dat kan makkelijker en mooier. Met Clickshare van Barco is dat verleden tijd. Je hebt dan één centraal kastje dat aan het scherm is gekoppeld en zijn er enkele dongels die je kunt aansluiten op je laptop. Met een simpele druk op de knop van de dongel presenteer je jouw scherm op de aanwezige audiovisuele apparatuur. Erg praktisch bij vergaderingen met meerdere deelnemers.

barco clickshare

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met Bas.

0885667000