Zaagmij: slim geautomatiseerd

Dirk van Gelder, directeur Zaagmij: “Dankzij onze voortdurende innovatie zijn wij nu koploper in efficiënt zaagwerk in de wegenbouw. Wij zijn in staat om per dag in totaal 20.000 meter asfalt te zagen, verspreid over wegen in heel Nederland.”

Hierachter gaat een organisatie schuil die gebaat is bij efficiënte organisatieprocessen en hoogwaardige automatiseringssystemen. KNNS is sinds tien jaar leverancier van software en hardware voor Zaagmij. Recent werden drie aparte servers voor dataopslag, mobiel werken en telefonie vervangen voor één centrale server. KNNS installeerde de nieuwe server waar alle bedrijfssystemen op draaien en die mogelijkheden geeft voor uitbreiding in de toekomst. Dit biedt ruimte voor verbeterde versies, updates en upgrades van de huidige software.

Snelle verbinding

“Wat ons het eerste opviel was de enorme verbindingssnelheid bij het werken vanuit huis”, reageert Dirk van Gelder. “De snelheid doet nu nauwelijks meer onder voor die van glasvezel, ondanks dat dit nog niet is aangelegd op onze bedrijfslocatie. Die goede verbinding geeft ons veel vertrouwen in de toekomst, omdat onze medewerkers op korte termijn nog meer mobiel gaan werken, dus ook onderweg met behulp van iPhones en iPads.”

Service

Zaagmij is bijzonder tevreden over de korte lijnen van de KNNS servicedesk: “We krijgen altijd ervaren specialisten te spreken die problemen meteen oplossen of snel terugkoppelen. Ook het proactief signaleren geeft veel vertrouwen in de service van KNNS. Omdat alles in handen van één gespecialiseerde totaalleverancier ligt, is er altijd een snelle oplossing dankzij de korte lijnen en de bekendheid met apparaten en software.”

zaagmij

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met Bram.