Van Ginkel Groep werkt nu met Microsoft 365

Van Ginkel Groep is door KNNS gemigreerd naar de moderne werkplek. In een steeds mobielere wereld waar de lijntjes korter worden, werken de medewerkers van Van Ginkel Groep nu met Microsoft 365. Waar en wanneer ze maar willen. Het allerbelangrijkste is dat ze niet stil komen te staan!

Van Ginkel Groep is gespecialiseerd in het stralen, reinigen, metalliseren en coaten van diverse objecten waarin ze de beste kwaliteit leveren. Een bedrijf met jarenlange ervaring en een steeds groeiende business.

Daar waar de business bleef groeien stonden ze aan de kant van IT eigenlijk stil. De behoefte aan toekomstige groeimogelijkheden zoals flexibel werken en een goed werkend systeem op iedere gewenste situatie, maakt dat zij op zoek zijn gegaan naar en partner met professionaliteit en ervaring. Dat hebben ze bij KNNS gevonden.

“Wij waren op zoek naar een partner die ons van persoonlijk advies kon voorzien, ondersteuning bood en welke meedacht de organisatie naar een hoger IT-niveau te tillen”

Van der Lienden: “KNNS heeft ons het gehele traject goed ondersteund. Wat wij met name als heel prettig hebben ervaren waren de directe lijnen. Zonder dat er afdelingen tussen zaten, hadden wij direct contact met onze projectleider.”

Van Ginkel Groep heeft nu zeker een stap in de goede richting gezet. De resultaten zijn direct zichtbaar zeker nu in de tijd van de Coronacrisis. Microsoft 365 brengt hun heel veel nieuwe en fijne mogelijkheden: flexibel werken, vanuit huis werken en gemakkelijker samenwerken en vergaderen; ook wanneer ze niet bij elkaar zijn!

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met Nick.