Snelle multifunctionals voor Aan de Stegge

Aan de stegge: “Wij kennen KNNS als een kundig bedrijf dat met ons meedenkt“, aldus zegsman Bas Bonvanie van bouwonderneming Aan de Stegge. “Onze accountmanager bij KNNS Business Solutions, Bram Sommerdijk, merkte op dat wij nog de ‘oude’ multifunctionals hadden staan.

Hij bood aan om nieuwe, snellere machines te leveren tegen een lager maandbedrag – het nieuwe contract kon direct ingaan, hoewel het bestaande, duurdere, nog niet was afgelopen.”

Een printerpark met multifunctionals

Bonvanie vervolgt: “Ons nieuwe printerpark verschilt nauwelijks van het oude. De nieuwe Xerox multifunctional is eigenlijk hetzelfde als de vorige, alleen beter en sneller. Voor ons is dat ideaal: we hebben een prima workflow en die blijft hetzelfde, maar dan nog soepeler.” Bonvanie is zeer te spreken over de proactieve en flexibele opstelling van KNNS: “Niet alleen bij het omzetten van het contract, maar ook als er een storing is. Ze zijn direct, hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. We krijgen bijvoorbeeld gemakkelijk contact met een technisch kundige persoon, zodat de storing snel en goed verholpen wordt.”

Meer dan office printing

Aan de Stegge koopt niet alleen kantoorprinters in bij KNNS, maar ook de apparaten op de repro-afdeling. Daar staan een zwaardere printer en een laservouwstraat voor het realiseren van onder meer bestekken en installatiehandleidingen. Daarnaast werkt het bedrijf al jaren naar volle tevredenheid met workflowsoftware Docuware. Bonvanie: “Wij ervaren KNNS als een prettige en goede dienstverlener, dus waarom zou je dan niet meerdere diensten afnemen?”

‘Niets is ons te gek’

Het kantoor van Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw in De Goor valt direct op: is het een sprookjespaleis? Nee, het is het kantoor van een multidisciplinair bouwbedrijf dat van alle markten thuis is. In het drie verdiepingen tellende kantoorpand werken ongeveer 120 mensen. “Niets op het gebied van bouw is ons te gek, dat willen we met dit kantoor laten zien”, aldus Bonvanie. Aan de Stegge richt zich vooral op utiliteitsbouw, civiele bouw, werktuigbouw en onderhoud, maar werkt bijvoorbeeld ook mee aan een prestigeproject in Utrecht: Kop van Lombok, waar een modern appartementencomplex wordt gerealiseerd in het hart van de stad.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met Bram.