‘Belang van IT wordt steeds groter’

Verhoeven Vastgoedverbeteraars is een organisatie die met vele specialisten vastgoed op waarde houdt en waar mogelijk verduurzaamd. Dat doen zij onder meer met de schilders, glaszetters, restaurateurs, timmerlieden en houtrotdeskundigen die zij in vaste dienst hebben.

Het draait om vastgoedonderhoud. IT is een middel om zaken te koppelen en snel informatie door de organisatie te distribueren en met externe partners te schakelen. ‘Het belang van IT wordt steeds groter’, laat Erwin van Moerkerk, officemanager bij Verhoeven Vastgoedverbeteraars, weten. Van Moerkerk is vanuit zijn rol medeverantwoordelijk voor de digitaliseringsslag die de organisatie doormaakt.

Meer automatiseren

De digitaliseringsslag welke de organisatie doet moet ertoe leiden dat simpele handelingen automatischer verlopen. Voorbeelden hiervan zijn het digitaal verwerken van uren, inkoopfacturen en bestellingen. Tevens moeten directe koppelingen met bijvoorbeeld een leverancier of partner ervoor zorgen dat er minder schakels in de keten zitten. Wat de efficiëntie bevordert en mensen in staat stelt om zich op andere zaken te focussen.

Om deze connectiviteit te faciliteren is een flexibele én stabiele IT-omgeving een cruciale randvoorwaarde. KNNS is de partner die deze ambitie realiseert. De samenwerking tussen beide partijen ontstond omdat het verhaal over de moderne werkplek en visie van KNNS daarop tot de verbeelding sprak voor de Arnhemse onderneming. Het partnership had wat opstartproblemen, maar nu gaat het steeds beter; mede door de korte lijntjes tussen Van Moerkerk en de klantverantwoordelijke bij KNNS.

Locatieonafhankelijk werken

Het doel om zoveel mogelijk te digitaliseren en te automatiseren is een afgeleide van de wens om locatieonafhankelijk te werken. Om dat op de best mogelijke manier te bereiken, helpt KNNS de vastgoedspecialisten met diverse diensten. Variërend van hardware (cloudomgeving, printing, telefonie en laptops), software (Office 365) en een serviceovereenkomst om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft werken.

Zo gaat Office 365 in combinatie met een portable device ervoor zorgen dat de medewerkers altijd en overal bij de voor hun relevante data kunnen. Zo kan in de toekomst bijvoorbeeld een schilder zien wat de opdracht is en als hij klaar is, zijn uren meteen met hetzelfde device registreren. Op deze manier wordt de efficiëntie bevordert en voegt IT waarde toe voor de vastgoedverbeteraars.

Wil je hier meer over weten?

Neem gerust contact op met Nick.

phone 0885667000