N.E.C. NIJMEGEN

Printing as a Service geeft N.E.C. flexibiliteit

N.E.C. is naast de voetballende trots van Nijmegen ook partner van KNNS. Zij maken gebruik van de Printing as a Service-dienst; daarmee betalen zij per afdruk.

Bekijk case
VERHOEVEN VASTGOEDVERBETERAARS

‘Belang van IT wordt steeds groter’

Bij Verhoeven Vastgoedverbeteraars levert KNNS een totaalpakket op IT: hardware (cloudomgeving, printing, telefonie en laptops) en software (Office 365).

Bekijk case
SWV TWENTE NOORD

Docuware is de digitale archiefkast voor het SWV

SWV Twente Noord gebruikt BI en documentmanagement via DocuWare voor een goed en veilig proces om kinderen in de regio te helpen met passend onderwijs.

Bekijk case
ARVALIS

Arvalis plot in kleur tegen lagere kosten

Arvalis, dé adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector in Limburg. KNNS helpt ze aan plotters voor het afdrukken van o.a. de bouwtekeningen.

Bekijk case
WEEMEN WEB PRINT PROMO

Weemen gaat voor volledig geautomatiseerde productie

Weemen Web Print Promo is al jaren een begrip in de wereld van grafimedia. Nu werkt het bedrijf er hard aan om de drukkerij van de toekomst te worden.

Bekijk case
ODIN GROEP

‘De kosten zijn voorspelbaar en je wordt ontzorgd’

Het verouderde printerpark van Odin Groep is vervangen voor PRaaS. Dat geeft ze flexibiliteit omdat ze betalen per afdruk. En het is maandelijks opzegbaar!

Bekijk case
STICHTING LEERLINGENZORG NW-VELUWE

Passend onderwijs voor ieder kind is de missie

SWV NW-Veluwe zorgt ervoor dat ieder kind het juiste type onderwijs krijgt. Zij werken samen met KNNS op het gebied van BI en documentmanagement.

Bekijk case
INTERCHEM

‘Een medewerkerstevredenheid van 8,4’

Bij InterCheM heeft KNNS de on-premise serveromgeving volledig vervangen. De verhoogde snelheid en capaciteit ervan leidde tot een stijging van de medewerkerstevredenheid naar 8,4.

Bekijk case
VERZUIMCONSULT

Verzuimconsult werkt volledig in de cloud

“De cloud is veiliger en zo zorg je ervoor dat de focus op je eigen business ligt."

Bekijk case
GEMEENTE ARNHEM

‘Ambtenaren zijn mondige gebruikers en hoor ze gelukkig zelden’

Bij de Gemeente Arnhem heeft KNNS de plotters vervangen om het beleid over mobiel werken optimaal uit te voeren. Zo is IT faciliterend aan de bedrijfsdoelen.

Bekijk case