Pakketten

Voor optimalisering

PowerApps mogelijkheden

Deze verdieping sessie is echt gericht op de volgende stap van jullie organisatie. Wij nemen het projectteam uitgebreid mee in de mogelijkheden van de applicatie en dankzij het advies wat wij uitbrengen weet je straks precies hoe je Microsoft PowerApps kan inzetten om werkstromen te optimaliseren. Hier laten we het natuurlijk niet bij. We richten PowerApps ook meteen voor jullie in. 

Maak een afspraak

Microsoft PowerApps mogelijkheden

Deze sessies zijn bedoeld voor organisaties die al een tijdje met verschillende applicaties van Microsoft 365 werken en gehoord hebben van Microsoft PowerApps. Ze zijn benieuwd naar specifieke mogelijkheden hoe zij PowerApps kunnen inzetten en vervolgens deze ook ingericht willen hebben. PowerApps schaf je als aparte Microsoft licentie. Deze zit dus niet in de Microsoft business basic, Microsoft business standard of Microsoft business premium licentie. Wij gaan met een projectteam van 3 personen vanuit jullie organisatie sparren over Microsoft 365 mogelijkheden en opties.

Geïnteresseerd? Vraag dan een gratis opleidingsadvies aan. Tijdens dit gesprek leren we jouw organisatie en de behoeften kennen. Daarnaast nemen we samen een globale planning door.

Voordat de sessie begint

Het is nog niet per se nodig dat je de Microsoft PowerApps al hebt aangeschaft binnen een Microsoft licentie, maar dit maakt het natuurlijk wel makkelijker. Dit kunnen we altijd nog tijdens de sessie regelen. Stel wel alvast een projectteam bestaande uit personen van bijvoorbeeld afdeling marketing, IT en operatie. 

Verdiepen in Microsoft PowerApps

Voor optimalisering

Samen met het projectteam gaat onze consultant sparren over jullie huidige werkprocessen en werkstromen. Wij presenteren jullie alle mogelijkheden binnen PowerApps. Het is een heel dynamische sessie waarin het ook echt de bedoeling is dat we veel input vanuit jullie krijgen. Wij maken een advies waarin de kansen van Microsoft PowerApps voor jullie beschreven staan en tot slot implementeren we deze. In het online adviesgesprek voorafgaand aan de verdieping sessie kunnen we elkaars verwachtingen bespreken en kunnen we een indicatie geven van de prijs. 

Maak een afspraak

Meerdere trainingen of sessies boeken?

Neem contact op met Kelly voor een aanbod op maat.

Contact