Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Digitale factuurverwerking? Voor iedere ondernemer toegankelijk!

Toepassingen voor digitale factuurverwerking worden steeds toegankelijker. UNIT4 Multivers PaperLess is hiervan een prachtig voorbeeld. Gekoppeld aan de UNIT4 Multivers administratie, levert het een hoop efficiëntie op. De nieuwe versie maakt het daarnaast mogelijk om nog meer winst te behalen.

Lees meer...

Geïntegreerd financieel overzicht van budgetten en prognoses

Vanaf UNIT4 Multivers M beschik je standaard over de functionaliteit om uw budgetten en prognoses in te voeren. Wanneer je gebruik maakt van deze functionaliteit kun je gerichter sturen binnen je bedrijf.

Budgetten dienen voor het vastleggen van de geschatte kosten; prognoses worden gebruikt voor het vastleggen van de verwachte opbrengsten. Op ieder moment kun je het gebudgetteerde bedrag vergelijken met het gerealiseerde bedrag tot dusver. Voor een prognose geldt hetzelfde; als de gerealiseerde opbrengst lager ligt dan verwacht. Dit alles in je huidige financiële systeem!

Lees meer...

Laatste case

Snelle multifunctionals voor Aan de Stegge

Sneller printen met een nieuw printerpark tegen lagere kosten

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!