Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Waarschuwing voor virus!

Pas op voor e-mail van Intrum Justitia met ransomware

In de afgelopen dagen is onze servicedesk diverse keren geraadpleegd over een virusbesmetting. Oorzaak blijkt een frauduleuze e-mail te zijn die is verstuurd uit naam van Intrum Justitia betreffende een openstaande vordering. Deze mail is niet afkomstig van Intrum Justitia. Reageer niet op deze e-mail en verwijder deze direct. Indien de bijlage wordt geopend wordt er een virus gedownload en geïnstalleerd op de machine van de gebruiker. Na het downloaden begint de malware vervolgens toegankelijke bestanden te versleutelen en zijn de gegevens niet meer bruikbaar.

Lees meer...

Nieuwe KNNS ITSM Portal gelanceerd

De afgelopen 2 jaar hebben onze SLA klanten gebruik kunnen maken van een ITSM portal, gebouwd op een Mendix platform.
Deze synchroniseerde met onze eigen ITSM omgeving zodat incidenten en wijzigingen werden uitgewisseld.

Lees meer...

Laatste case

Van versnippering naar volledig overzicht

Met behulp van ERP-software neemt de informatiebeschikbaarheid binnen Nutriad toe, waardoor de organisatie weer als geheel gezien wordt.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!