Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

KNNS wint Xerox Business Partner 2014 award


Op 15 december j.l. werd KNNS Business Solutions blij door Xerox, wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en documentmanagement, uitgeroepen tot Business Partner 2014.

Lees meer...

Werkkostenregeling vereist vanaf 01-01-2015

Met versie 10.5 kunt u de werkkostenregeling (WKR) registreren op grootboekniveau binnen UNIT4 Multivers. De werkkostenregeling die geldt vanaf 01-01-2015 vereist dat u bijhoudt welke uitgaven vallen in de forfaitaire ruimte van de WKR.

Er is een speciaal rapport in versie 10.5 opgenomen waarmee de boekingen in de forfaitaire ruimte kunnen worden afgedrukt.

Lees meer...

Laatste case

KNNS helpt Het Wijkbedrijf Nijmegen op weg

"Via via hoorden we enthousiaste verhalen over KNNS en dus besloten we contact op te nemen" aldus Bert-Jan van Middegaal, arbeidsdeskundige bij Het Wijkbedrijf Nijmegen.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!