Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Datagroei niet te stuiten

Wekelijks zijn er berichten over de exponentieel groeiende hoeveelheid data. De term Big Data valt daarbij te pas en te onpas. Het is een ontwikkeling waar we niet omheen kunnen en waarbij we nog maar aan het begin staan. Daarnaast gebeurt er van alles in hoog tempo en moeten beslissingen steeds sneller genomen worden. Dit wordt ook wel de BI-kloof genoemd:

Lees meer...

Haalt u de zomer?

Er is al veel over geschreven: Windows server 2003 wordt binnenkort niet meer ondersteund. Oké, genoteerd, zullen veel ondernemers denken. Het is dan ook geen probleem op zich, al kan het wel voor grote problemen zorgen.

Een aantal voorbeelden:

Accountancy
Accountantsorganisaties en externe accountants die wettelijke controles uitvoeren moeten voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. De AFM houdt toezicht op de naleving van de kwaliteitseisen. Kwaliteitseisen en toezicht zijn geregeld in de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta).

Lees meer...

Laatste case

Van versnippering naar volledig overzicht

Met behulp van ERP-software neemt de informatiebeschikbaarheid binnen Nutriad toe, waardoor de organisatie weer als geheel gezien wordt.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!