Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Privégegevens mogen niet zomaar naar VS

Persoonlijke gegevens van Europese internetgebruikers kunnen niet zomaar worden overgedragen aan de Verenigde Staten. Die zijn daar niet goed genoeg beschermd. Dat heeft het Europees Hof van Justitie in Luxemburg vandaag bepaald.

De rechters zetten hiermee een streep door een besluit van de Europese Commissie in 2000, die de Verenigde Staten hadden aangemerkt als een 'veilige haven' voor privédata.

Lees meer...

Windows10 Check-in


Vragen of hulp nodig bij het upgraden? Wij helpen je graag.

Op 29 juli heeft Microsoft Windows 10 gelanceerd. Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht. Het is ontwikkeld voor meer productiviteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer. Windows 10 is tijdelijk gratis beschikbaar als upgrade voor alle Windows 7/7 Pro/8.1/8.1 Pro gebruikers *. Wil je meer weten of heb je hulp nodig bij het upgraden? Wij helpen je graag!

* vraag ons naar de voorwaarden en beschikbaarheid van de upgrade voor jouw bestaande devices

Daarom upgraden naar Windows 10:

Lees meer...

Laatste case

Gemeente Tilburg profiteert van ongecompliceerde service KNNS

“Garantie of niet, wij kunnen al onze defecte apparatuur aan KNNS geven en het komt gerepareerd weer terug.” Aniek Vermeulen, werkvoorbereider in dienst van de gemeente Tilburg is zeer te spreken over de service die KNNS verleent. Vermeulen: “KNNS neemt een hoop werk van ons over waar we hier absoluut geen tijd voor hebben. En het wordt altijd goed opgelost.”

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!