Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Nieuwe KNNS ITSM Portal gelanceerd

De afgelopen 2 jaar hebben onze SLA klanten gebruik kunnen maken van een ITSM portal, gebouwd op een Mendix platform.
Deze synchroniseerde met onze eigen ITSM omgeving zodat incidenten en wijzigingen werden uitgewisseld.

Lees meer...

Kim Belt 4G

Met trots melden wij dat Kim Belt nu in Nederland 4G aanbiedt. De uitrol is in december gestart en liep aanvankelijk tot februari 2015. De uitrol verloopt echter dermate soepel, dat wij hebben besloten om per direct de supersnelle dataverbinding 4G voor alle gebruikers beschikbaar te stellen.

Lees meer...

Laatste case

RIEC kiest voor Kim belt en Kim beheert

‘’Het Regionale Informatie en Expertise Centra (RIEC) werkt met uiterst vertrouwelijke informatie en daarom is beveiliging van ons netwerk cruciaal’’, aldus Sander Schins, medewerker bij het RIEC Zeeland West-Brabant.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!