Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Webinar UNIT4 Multivers Extended 'Modules onder de loop'

UNIT4 organiseerd op dinsdag 4 november 2014 van 09.30 - 10.30 een webinar 'UNIT4 Multivers Extended modules onder de Loop'. 

UNIT4 Multivers Extended kent vele mogelijkheden. Mogelijkheden die niet altijd de aandacht krijgen die ze eigenlijk wel verdienen. Functionaliteiten die voor u als bedrijf kostenbesparingen, efficiencyslagen en rendementsverhoging kunnen bieden. 

Lees meer...

Webinar UNIT4 Multivers Extended Mobile Sales & CRM

Donderdag 30 oktober 2014 van 16.00 – 17.00 uur organiseerd UNIT4 een gratis webinar voor UNIT4 Multivers Extended. In deze webinar staat 'Mobile Sales & CRM uw saleszaken inzichtelijk via een tablet' centraal.

Lees meer...

Laatste case

Snelle multifunctionals voor Aan de Stegge

Sneller printen met een nieuw printerpark tegen lagere kosten

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!