Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Toekomstvisie accountantskantoren

Op dit moment is de markt aan het veranderen. Ook IT verandert in een rap tempo. Kocht u in het verleden een server waar alle applicaties op werden geïnstalleerd, zien we nu dat er veel applicaties als dienst vanuit de cloud (Software as a Service, oftewel SaaS) worden aangeboden. Daarnaast zien wij de toenemende behoefte om bijvoorbeeld jaarrekeningen digitaal op te slaan, waarbij deze documenten steeds meer opslagcapaciteit van een serveromgeving vragen.

Lees meer...

STAK N.E.C. benoemt Jean Louis van Aerle als bestuurslid

Stichting Administratiekantoor N.E.C. Holding BV (STAK) heeft een nieuw bestuurslid zijnde Jean Louis van Aerle. Jean Louis is in het dagelijks leven algemeen directeur en mede-eigenaar van KNNS Business Solutions en hiermee al enkele jaren verbonden aan N.E.C. als business partner.

Lees meer...

Laatste case

Van versnippering naar volledig overzicht

Met behulp van ERP-software neemt de informatiebeschikbaarheid binnen Nutriad toe, waardoor de organisatie weer als geheel gezien wordt.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!