Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

 1. Bedrijfsnaam *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Ongeldige invoer
 3. E-mail *
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer *
  Ongeldige invoer
 5. Onderwerp
  Invalid Input
 6. Bericht
  Invalid Input
 7. Voer de code in
  Voer de code in
  Invalid Input

Nieuws

Kim Belt Dash-app

Voor alle gebruikers van Kim Belt mobiel (en totaal) is nu de handige Dash-app beschikbaar.

Dash-app Dashboard
Het dashboard geeft in één oogopslag een overzicht van de verschillende functies in de Dash-app. Vanuit het dashboard kunt u eenvoudig doorklikken op een bepaalde functie voor meer informatie of om bepaalde instellingen te wijzigen. Tevens ziet u in het dashboard hoeveel dagen het nog duurt voordat een nieuwe maandbundel ingaat.

Lees meer...

Gratis webinar

Bent u al klaar voor de verplichte digitale deponering van uw jaarrekening bij de KvK? 

Vanaf het boekjaar 2016 moeten zowel kleine- als middelgrote ondernemers hun jaarrekening via Standard Business Reporting (SBR) aanleveren bij de KvK. Het is dus zaak om u hier op tijd op voor te bereiden. 

Digitaal deponeren heeft verschillende voordelen. Tijdens dit webinar leggen wij u graag uit welke voordelen dit zijn, en hoe u eenvoudig uw jaarrekening kunt opstellen en digitaal kunt aanleveren.  

Lees meer...

Laatste case

Euromaritime heeft met Paperless te allen tijde inzicht in de financiële processen

Door het digitaliseren van alle bedrijfsdata heeft Euromaritime nu te allen tijde inzicht in de financiële processen.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!