Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

Nieuws

De UNIT4 Multivers CRM App vernieuwd, nu ook voor Android

Lees meer...

Zijn uw documenten optimaal beveiligd?

DocuWare vermindert de angst voor aanvallen van hackers, verlies van bedrijfskritische gegevens, of een systeemuitval. De software garandeert de grootst mogelijke beveiliging tegen dataverlies, ongeoorloofde toegang tot documenten en een lek in uw systeem. Met DocuWare , profiteert uw bedrijf van een groot aantal voordelen dat geen andere DMS-oplossing kan evenaren met name op het gebied van beveiliging, autorisatie, schaalbaarheid, flexibele integratie en toekomstbestendig ontwerp . Lees verder hoe u uw documenten kunt beveiligen.

Lees meer...

Laatste case

Groot formaat print met haarscherpe details

Nicari Laminations kiest voor Oryx: snelheid, hoge resoluties. "We kunnen ruim in de behoefen van onze klanten voorzien."

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!