Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

Nieuws

Update UNIT4 Multivers 10.4 Servicepack 1

In het derde kwartaal van 2014 zal UNIT4 Multivers versie 10.4 Service Pack 1 (SP1)  vrijgegeven worden door UNIT4. In deze versie zullen de volgende verbeteringen aangebracht zijn in de software op onder andere het gebied van performance, gebruikersvriendelijkheid en functionele verbeteringen.

Lees meer...

Update UNIT4 Multivers Online donderdag avond 7 augustus

Update UNIT4 Multivers Online naar versie 10.4 op donderdagavond 7 augustus 2014 tot vrijdag ochtend 8 augustus. Vanaf 8 augustus kunt u voortaan e-mailen vanuit UNIT4 Multivers Online. Daarnaast zijn er nog tal van nieuwe verbeteringen aangebracht.

Lees meer...

Laatste case

Snelle multifunctionals voor Aan de Stegge

Sneller printen met een nieuw printerpark tegen lagere kosten

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!