Service ICT

Goedwerkende ICT services zijn essentieel

Zonder IT liggen veel bedrijfsprocessen stil. Daarom levert KNNS ICT Solutions kwalitatief hoogwaardige oplossingen. ICT oplossingen die voor onze servicemedewerkers en -monteurs geen geheimen kennen. Wij helpen u aan een stabiele en flexibele werkomgeving waarin de software die voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is, altijd beschikbaar is. Bij elke ICT-oplossing die wij leveren, of dit nu gaat om storage, infrastructuur, security, clients of onze cloud oplossing Slim leveren wij contractueel onderhoud en garantie.

Dit betekent dat wij proactief onderhoud verzorgen en uw systemen desgewenst op afstand monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meeste storingen kunnen wij op die manier voorkomen. Doet zich toch een storing voor, dan garanderen wij de contractueel afgesproken oplostijden. 

Slim werken

Werkt u met Slim, dan weet u hoe het is om flexibel te werken voor een vast bedrag per maand. Slim is een combinatie op het gebied van cloud computing met hardware, software en dienstverlening waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd en slimmer werken. Altijd. Overal.

Service links

 IT oplossingen   IT oplossingen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor storingsmeldingen en serviceafspraken, bel 088 5667 010

 

Nieuws

UNIT4 Multivers Accounting (Online) voorzien van RGS

UNIT4 heeft de administratieve software UNIT4 Multivers Accounting (Online) voorzien van Referentie GrootboekSchema (RGS). Hiermee kunnen accountants eenvoudig voldoen aan de SBR-rapportagebehoefte van de uitvragende partijen: Belastingdienst, Kamer van Koophandel en de banken.

Lees meer...

Webinar UNIT4 Multivers PaperLess woensdag 1 oktober

De wereld om ons heen wordt in een snel tempo digitaal. De huidige en toekomstige economische uitdagingen vragen van ondernemers dat ze kostenbewust, efficiënt en slim werken, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Uw hulpmiddel hiervoor is UNIT4 Multivers PaperLess, voor een digitale documenten- en facturenstroom.  

Lees meer...

Laatste case

Snelle multifunctionals voor Aan de Stegge

Sneller printen met een nieuw printerpark tegen lagere kosten

Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!